Ticket voor Cultuur

03 Mei 2020

Ticket voor Cultuur

Door de corona crisis kan het laatste deel van het culturele seizoen van CC De Herbakker jammer genoeg niet doorgaan. Het programmatieteam was de voorbije dagen druk in de weer met oplossingen zoeken voor het trouwe publiek.

Sommige voorstellingen konden gelukkig verplaatst worden naar volgend seizoen. Als de datum niet past in de agenda wordt het ticket terugbetaald. Let wel op! Sommige organisatoren die via de Herbakker hun voorstellingen plannen vragen wel om een bewijs dat de verplaatste datum niet lukt, anders kan er niet terugbetaald worden. CC De Herbakker koos om dit voor de voorstellingen die we zelf ingepland hebben expliciet NIET te doen. 

De tweede optie is de aanbieding van een voucher voor een andere voorstelling komend seizoen. Ter waarde van je ticket van huidig seizoen kan je dan zelf kiezen voor welke voorstelling je die inzet. Zo kan je je culturele uitje na corona alvast reserveren!

Daarnaast besloot het schepencollege om aan te sluiten bij de Vlaamse solidariteitsactie Ticket voor Cultuur. De podiumkunstensector heeft zwaar te lijden onder de huidige coronacrisis. Wil jij je favoriete gezelschap een hart onder de riem steken? Gelieve in dit geval CC De Herbakker ten laatste op maandag 25 mei  te verwittigen en wij zorgen ervoor dat het gedoneerde bedrag terecht komt. We verzamelen alle donaties die daarna verdeeld worden onder de geannuleerde voorstellingen.