Eeklo Beach

26 April 2019

Eeklo Beach

Het stadsbestuur streeft ernaar om ook tijdens de vakantie meer leven in het centrum te brengen. Tussen 31 juli en half augustus wordt de markt omgetoverd tot een heus strand waar veel activiteiten zullen plaatsvinden. Groot en klein zijn welkom op ‘Eeklo strand’. Hiervoor wordt de Markt parkeervrij gemaakt en zullen enkele tonnen echt zeezand de parkeerzone in een strand veranderen. Tafels, stoelen en parasols mogen uiteraard niet ontbreken.

De Economische Raad en Horeca Markt sluiten zich aan bij dit idee en zullen het nodige doen om een vakantiesfeer te creëren. Tijdens het shoppen bij de lokale handelaars kan men genieten van een zomers drankje of ijsje bij de horeca. Vergeet dus zeker je zonnecrème niet!

Alle Eeklonaars, groot en klein, zijn welkom op het strand. Wie kunst, muziek, dans, zang of een andere performance wil brengen op deze unieke locatie kan zich hiervoor aanmelden bij de dienst evenementen ([email protected]
Tegen de zomer zal een activiteitenkalender voorgesteld worden. Tal van verenigingen maar ook individuele personen dienden reeds een aanvraag in.