Drijfkracht - Dag Lokale Politiek

22 Februari 2015

Ben je lokaal actief als vrijwilliger of mandataris? Dan biedt deze dag je de kans je te laten inspireren met goede ideeën en praktische tips om je nog beter te wapenen aan de slag te gaan. Drijfkracht bevat een stevig pakket aan interessante sprekers, inspirerende sessies met concrete praktijkvoorbeelden en een pak interactieve workshops. Doorlopend kan je in onze 'info-salons' terecht bij tal van organisaties die je boeiende tips kunnen geven voor lokale initiatieven. En we voorzien voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Hieronder kan je je deelname aan Drijfkracht bevestigen.

Deelname?Gratis (broodjeslunch 's middags: 5 euro, ter plaatse af te rekenen).

Inschrijven is verplicht en kan tot en met 25 februari 2015. Daarna ben je afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen.

Bereikbaarheid:https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zdUxEawa_Acc.ksZ8AeegfpqY

Te voet/fiets: Stuurboord bevindt zich in de buurt van het 'eilandje'. Dit is een half uurtje wandelen van het station Antwerpen-Centraal (kaartje via website). Je kan ook fietsen huren via blue bike (als je lid bent) of Velo (een dagpas kost € 3,60).

Met de bus: Je neemt aan Antwerpen-Centraal bus 17. De halte bevindt zich aan de zijkant van het station, in de pelikaanstraat. Op een kwartiertje sta je aan halte Rijnkaai, vlakbij Stuurboord.

Kinderen?Voor de kinderanimatie werken we samen met het nabijgelegen MAS. In de voormiddag krijgen de kinderen een aangepast rondleiding in het museum. Afhankelijk van het weer trekken we in de namiddag naar Park Spoor Noord of voorzien we binnenactiviteit.

Deelname kost €5. Voor de lunch 's middags vragen we de kinderen iets mee te geven of een bijkomende bijdrage van €3 euro te betalen. Om hen in te schrijven, vermeld je de naam en leeftijd van je kinderen in het veld 'opmerkingen'. De kinderopvang is voor kinderen van 3 tot 12 jaar.