06 Januari 2019

11.00u -
13.00u

Nieuwjaarsreceptie

Wijkcentrum De Kring , Zuidmoerstraat 136, 9900 Eeklo

Ik doe mee!

Wat een jaar! 2018 zal de Eeklose stadsarchieven ingaan als het jaar waarin 1870 Eeklonaren Groen het vertrouwen gaven en maar liefst 4608 Oost-Vlamingen ‘ons’ Lut de provincie in stemden. Waarin positieve energie bewezen heeft onwaarschijnlijke dingen te kunnen verwezenlijken. We hebben jullie moed en verjonging beloofd, en daar zijn Bob en Isaura. We hebben jullie lef en openheid beloofd, en daar zijn Mátyás en Janick. Achter deze 4 verkozenen zit een groep enthousiastelingen in de wachtzaal mee te denken om op die manier een nog mooiere toekomst te schrijven met meer groen, minder auto’s en meer kansen voor elke Eeklonaar. Deze toekomstvisie willen we graag delen met iedereen die Groen een warm hart toedraagt.

Daarom nodigen we jou en jouw familie uit om samen met ons het nieuwe jaar in te zetten op

zondag 6 januari, vanaf 11u in Wijkcentrum De Kring.

Na de receptie kan je samen met ons genieten van een kaasbuffet aan 10 euro (sociaal tarief mogelijk). Gelieve hiervoor in te  schrijven bij [email protected]


Tot dan? Groen Eeklo

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.